Gratis E-book

 • Eten is geen eten meer!

  Tegenwoordig is eten geen gewoon eten meer. Eten bestaat nu uit zoveel meer dan onze overgrootouders vroeger aten. Chemicaliën, kwik, conserveringsmiddelen etc. je krijgt het er tegenwoordig allemaal bij! Geen normale supermarkt te vinden zonder koekjes en snoepjes met kleurstoffen, kip vol met hormonen, vis vol met kwik en groente en fruit onder de bestrijdingsmiddelen. En dan hebben we het nog niet eens over de kant en klaar maaltijden, diepvries eten en de potten en zakjes kant en klare sauzen en marinades.

  Ons lichaam kan al die extra’s bijna niet verteren en ontwikkelen dan ook blokkades in het lichaam. Het is dus niet gek dat we tegenwoordig steeds minder energie hebben, depressief zijn, overgewicht hebben of zelfs lijden aan allerlei ziektes. Tijd voor verandering lijkt me!

  Dichtbij de natuur-  Back to basic!

  We zouden dus eigenlijk weer terug moeten gaan naar vroeger, back to basic! Voeding eten die dicht bij de natuur staat, waar ons lichaam de voedingstoffen van kan opnemen en de maaltijden van kan verteren. Voeding die ons lichaam versterkt, immuniteit versterkt en voeding die ons energie geeft i.p.v. wegneemt.

  Het is best moeilijk om de overstap te maken van het eten dat we tegenwoordig gewend zijn naar voeding die ons lichaam ondersteunt. Vandaar dat ik nu een toegankelijk GRATIS E-Book heb gemaakt met 10 ULTIEME BACK TO BASIC RECEPTEN.

  GRATIS E-BOOK: 10 Ultieme back to basic recepten!

  Recepten die onbewerkt, helemaal zelf gemaakt zijn, supergezond zijn en ook nog eens ontzettend lekker zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is af en toe even in die keuken te staan en aan de slag te gaan.

  Vul hiernaast je gegevens in en ontvang nu GRATIS het E-Book: 10 Ultieme back to basic recepten!

   

 • Vul hieronder je gegevens in